Seka Aleksić diktira trendove
Seka Aleksić

Po posljednjoj modi

Seka Aleksić diktira trendove

Seku Aleksić s pravom možemo nazvati domaćom modnom ikonom, budući da u stopu prati svjetske zvijezde kada je riječ o stajlingu i posljednjim krikovima mode. Najnoviji trendi detalj koji je pjevačica predstavila obradovaće sve djevojke, a pritom će pristajati svakoj dužini kose.

Posljednji modni trend koji se poput epidemije širi među najslavnijim svjetskim imenima, stigao je i do naših prostora. Bilo da imate kratku, poludugu ili dugu kosu, kapa će vam odlično pristajati u svakoj situaciji.

Seka Aleksić je poznata kao osoba koja se ne drži jednog stila i prati sve modne trendove pa nas nerijetko iznenađuje svojim stajlinzima. Ipak, harizma i seksepil su kod nje uvijek prisutni te nije rijetkost da je upravo ona uzor mnogim mladim damama.

Dakle, ukoliko želite da znate šta je u trendu, dovoljno je da pogledate šta Seka nosi. Zato će fotografije koje je objavila na svom Instagram profilu obradovati sve pripadnice nježnijeg pola, jer u prvom planu je - kapa.

Kape neobičnog i primamljivog kroja koje je Seka među prvima hrabro isprobala, pravi su hit u modnoj industriji i ove sezone neizostavan detalj, posebno kod modnih ikona širom svijeta. U ovim dnevnim izdanjima pjevačica se odlučila za pink i crno-bijelu varijantu iz kolekcije MG Couture, različitog materijala i oblika.

Uvjereni smo da će djevojke oduševiti ovaj "must have" detalj, prvenstveno zbog svoje višenamenske primene; idealan je za dnevnu i večernju odjevnu kombinaciju, pristaje svakom obliku lica i svakoj boji kose. Osim što ćete privući pažnju prolaznika, donekle će vam pomoći i da održite frizuru.

Dakle, sve što je potrebno da izgledate kao prava modna ikona i samouvjereno zakoračite, poput Seke Aleksić, jeste izvjesna doza hrabrosti. Stoga drage dame, ne razmišljajte previše ukoliko želite da budete trendi: izaberite boju i postanite i vi dio "sekomanije"...ups, "kapomanije"!

 

 

(Svet plus)