Milica Pavlović ipak nije sama!
Milica Pavlović

U muškom društvu

Milica Pavlović ipak nije sama!

Iako je bilo nemoguće uslikati Milicu Pavlović u društvu muškarca, paparaco je uspio da uhvati mladu pjevačicu kako ispija vino ne sa jednim već sa čak dva mladića! Naime, nakon revije njenog frizera Alekse La Vie, Milica je sve vrijeme bila u prisnom odnosu sa jednim manekenom, ali je još jedan mladić pokušao da osvoji njene simpatije.

- Milica je briljirala na reviji svog frizera, svi su bili oduševljeni kako je otpjevala pjesmu Kristine Agilere i kakav nastup je imala na pisti. Ona je sve vrijeme bila raspoložena, a u jednom trenutku je bila sama sa jednim manekenom. Oni su se sve vrijeme smijali, razgovarali i dodirivali se...

Mnogima je djelovalo da gaje simpatije jedno prema drugom. Djelovali su veoma veselo, a sve vrijeme su nazdravljali vinom. Izgleda da Milica baš i nije u pravu kada kaže da je muškarci neće. Osim njega, još jedan muškarac pokušao je da osvoji njene simpatije, ali je bio manje uporan od prvog. Međutim, Milica je kući ipak otišla sa svojom cimerkom - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pjevačici.

Inače, otkad je dospjela u žižu javnosti, Milica Pavlović priča da nema muškarca kraj sebe i dodaje da je još uvijek niko nije oborio s nogu.

- Mene je sramota da kažem, mene niko neće. Plaše me se, to je istina - izjavila je pjevačica nedavno u jednoj televizijskoj emisiji kada su je pitali o ljubavi.

E pa, Milice, izgleda da te neko ipak hoće!

 

(Alo.rs)