Jelena Jovanović utjehu našla sa transeksualcem Filipom Janevskim Fifijem
Jelena Jovanović i Fifi

Preboljela Edina

Jelena Jovanović utjehu našla sa transeksualcem Filipom Janevskim Fifijem

Pjevačica i bivša farmerka Jelena Jovanović se poslije raskida sa Edinom Škorićem posvetila nastupima, ali i izlascima! Ona je utjehu našla u provodu sa transeksualcem Filipom Janevskim Fifijem, koji ju je čitavo veče zasmijavao.

Iako su mnogi očekivali da je vide kako pati što se ljubav u koju je vjerovala ugasila, ona je blistala u kratkoj haljinici, pa su mnogi muški pogledi bili prikovani za njene duge noge. Svojom pojavom i duhovitošću Fifi je oduševio Jelenu, pa su njih dvoje čitavo veče proveli zajedno. Jovanovićeva i bivši učesnik „Iks faktora” nazdravljali su i đuskali na humanitarnoj večeri jednog prijestoničkog kluba gdje su ujedno prikupljali novac za liječenje jedne tromesječne bebe.

Edin Škorić

"Jelena se nije odvajala od Filipa, potpuno je oduševljenja njegovom harizmom. Iako je nekoliko momaka pokušalo da joj priđe, ona ih je sa osmjehom odbila. Nikome se još uvijek nije povjerila šta je glavni razlog njenog raskida sa Edinom, ni da li postoji šansa da se pomire. Koliko znam, čuju se s vremena na vrijeme, a ona, da ne bi razmišljala o svemu, trudi se da što više nastupa, sprema singl i izlazi", kaže izvor.

 

 

(Alo.rs)