Zdravko Čolić: O svojoj ženi ću pjevati kad zasluži
Zdravko Čolić

A pjesma o Aleksandri?

Zdravko Čolić: O svojoj ženi ću pjevati kad zasluži

Popularni pjevač Zdravko Čolić među svojim mnogobrojnim hitovima, pjevao je o Nataši, Anđeli, Jasmini, Kristini a sada i o Esmi. Pjesmu o Aleksadri, kako se inače zove njegova supruga, kaže pjevaće kada ona to bude zaslužila.

O ženi ću pejvati kada zasluži - rekao je kroz smjeh popularni Čola za "Exkluziv" koji će na "Dan žena" zapjevati šveđankama u Malmeu ali kaže da će na taj koncert otputovati sam, bez svoje supruge. 

Kao šarmer i pjevač koji je oduvek osvojao ženska srca Zdravko je otkrio da se na svojim koncertima maksimalno posvećuje i daje ženam.

 

- Ne branim se ja, puštam da me uzmu i raščerupaju- našalio se Čola koji sada  zajedno sa svojom starijom ćerkom prolazi kroz pubertet i kako kaže, stoički ga podnosi iako bi možda trebao biti malo strožiji ali da njegova supruga tu odigra glavnu ulogu.

  Zdravko ove godine proslavlja sa svojom suprugom 12 godina braka i 25 godina veze i otkriva da su za drugo dete on i Aleksandra priželjkivali dječaka ali je na svijet došla ipak još jedna preslatka djevojčica pa se šarmer složio da je ipak tako bilo suđeno.