Ćetković otjerao Danijela Alibabića s nastupa!
Sergej Ćetković i Danijel Alibabić

Pjevač ucijenio organizatore

Ćetković otjerao Danijela Alibabića s nastupa!

Danijel Alibabić ostao je bez tezge i para zbog Sergeja Ćetkovića! Njih dvojica bili su angažovani da 8. marta pjevaju u hotelu „Splendid“ u Crnoj Gori, međutim, Sergeju se nimalo nije dopalo što će nastupiti s Danijelom, jer nije želio da se koncert pretvori u medijsku gungulu zbog razvoda bivšeg farmera. Zbog toga je ucijenio organizatore da neće nastupiti ukoliko i Alibabić bude pjevao.

Ostao bez love

- Obojica su popularni na Crnogorskom primorju i zbog toga je trebalo da zajedno rade na Dan žena. Sergej zato što je miljenik dama, a Danijel zato da bi poslije njegovih balada podigao atmosferu na vrhunski nivo onako kako samo on umije. Ipak, Ćetković se pobunio i ucijenio organizatore da neće nastupiti ako bude pjevao i Alibabić! Danijelu je samo dan pred nastup otkazano, tako da je ostao bez osmomartovske tezge, koja se prilično dobro plaća.

Menadžer u čudu

- Neću da prozivam kolegu, ali istina je. Ne znam zbog čega je tako postupio, rekao je Danijel.

Sergejov menadžer Dragan Popović, je rekao da ne zna o čemu je riječ.

- Prvi put za to čujem od vas. „Splendid“ je angažovao Sergeja prije nekoliko mjeseci da radi na Dan žena.

„Moj svijet“

PJESMA ZA EUROSONG

Sergej Ćetković sinoć je na RTCG1 predstavio pjesmu „Moj svijet“, kojom će Crnu Goru predstavljati na Eurosongu. Spot za pjesmu snimljen je na više lokacija na Crnogorskom primorju. Pjevač će nastupiti u prvom polufinalu, 6. maja.

 

 

(Kurir)