Karleuša duguje Ceci 200.000 dinara!
Jelena Karleuša

Klevetala, a neće da plati

Karleuša duguje Ceci 200.000 dinara!

Iako je još u septembru prošle godine Svetlana Ražnatović dobila na Višem sudu Jelenu, ona još nije isplatila kaznu za klevetu, već je podnijela žalbu Apelacionom sudu.

Ceca kaže da o ovoj temi nema više šta da priča.

"Sud je rekao svoje. Priložila sam im račun doma za djecu bez roditelja u Zvečanskoj ulici i rekla da tih 200.000 dinara ide direktno njima" bilo je sve što je rekla Ceca.

Ceca

Sve je počelo kada je Jelena Karleuša u decembru 2010. godine u otvorenom pismu na Fejsbuku izvrijeđala Cecu i iznijela niz neistina na njen račun. Iako je Ražnatovićeva duže od decenije trpjela slične uvrede od koleginice, prvi put je riješila da presavije tabak jer joj je, kako je na sudu navela, Karleuša ovoga puta vrijeđala porodicu.

Ceca je sudiji tada ispričala da je njenu djecu veoma povrijedio način na koji je pisano o njihovoj majci i pokojnom ocu i istakla da je i ranije trpjela njene uvrede, ali joj nikada, ni na koji način nije odgovorila.

Poslije skoro tri godine, u septembru 2013. godine Viši sud u Beogradu donio je presudu u Cecinu korist, osudio Karleušu za klevetu i naložio joj da isplati Ceci 200.000 dinara, kao i da podmiri sudske troškove u iznosu od oko 70.000 dinara.

Jelena je žalbu podnijela Apelacionom sudu. "Nakon odluke drugostepenog suda na žalbu, postupiće se u skladu s izvršnim postupkom", rekao je juče advokat Miša Petrovski, Cecin pravni zastupnik.

Jelena se danas oglasila i na svom Fejsbuk profilu gdje je ponovo izvrijeđala Cecu: "TA LOPUŽA NEKA KRADE I OTIMA OD NARODA, OD MENE ĆE KU*AC DA DOBIJE.

Moj grijeh je ako opsujem?! E pa to radim iz revolta. Bolje to nego da budem majka dvoje djece koja me gledaju sa nanogicom ili na sudjenjima za najteza krivicna djela. I tacka. Mislite svojom glavom" ,napisala je pjevačica.

 

(Blic/kodex.me)