Radi isključili telefon jer nije platila račun
Rada Manojlović

Izjadala se u emisiji

Radi isključili telefon jer nije platila račun

Rada Manojlović konačno je progovorila o svojim problemima. Pjevačica je nedavno gostovala u emisiji „Skaj za vas“, koju vodi atraktivna voditeljka Sanja Radinović, gdje je prvi put tokom svoje karijere bila totalno opuštena i iskrena. Manojlovićeva se izjadala kako nije platila račun za mobilni telefon, a bez njega ne može normalno da funkcioniše.

- Isključili su mi telefon jer nisam platila račun. Eto, koliko sam u gužvi, ne mogu da stignem da završim osnovne stvari. Šta sad, nije me sramota, ja sam kao i sav običan svijet! Čim budem imala vremena, platiću ga - rekla je Rada.

Pjevačica je pred kraj emisije bila najopuštenija. U razgovoru s Radinovićevom pričala je i o ljubavnim temama, a kad je došlo vrijeme igre „izvlačenje porukica „ iz korpice, ona se na trenutak zamislila i nasmijala. Kad je izvukla papirić, u sebi je pročitala šta piše, a potom se nasmijala i izgovorila:

- Ooo, neka se gledaoci zamisle na koga mislim. Voljela bih da neko ovo meni kaže - rekla je Rada, a onda je naglas pročitala poruku:

- Volim te, ne zbog toga što si ti, već zbog toga što sam ja kad sam pored tebe.

Manojlovićeva je ispričala mnogo zanimljivih događaja iz svog života, kao i ostali gosti koji su bili s njom kod Sanje Radinović.

 

 

(Kurir)