Džared Leto i Lupita Njongo novi holivudski par!
Lupita Njongo

Dobili "Oskara" pa se smuvali

Džared Leto i Lupita Njongo novi holivudski par!

Gdje ima dima, ima i vatre! Holivud je dobio novi par, to su Džared Leto (41) i Lupita Njongo (31), koji su ove godine dobili „Oskare“ za uloge u filmovima „Dallas Buyers Club“ i „12 godina ropstva“!

Glasine da su njih dvoje u vezi počele su još posle glamurozne dodjele „Oskara“. Njih dvoje su samo dodali još više materijala za šuškanja nakon što su zajedno pozirali u Parizu, a fotku je Lupita objavila na svom Instagram profilu. Nagađanja o njihovoj vezi započela su nakon „Independent Spirit Awards“, kad je Džared u svom govoru iskazao veliku zahvalnost Lupiti.

„Želim da se zahvalim i svojoj budućoj supruzi, tebi se obraćam, Lupita”, rekao je Leto na dodjeli nagrada

„Želim da se zahvalim svim ženama s kojima sam bio i svim ženama koje misle da su bile sa mnom. Želim da se zahvalim i svojoj budućoj supruzi, tebi se obraćam, Lupita Njongo“, rekao je Leto.

Lupita, koja je navodno bila u vezi s glumcem Majklom Fasbenderom, osvrnula se na glasine o njihovoj romansi tokom gostovanja u šou programu voditeljke Elen Dedženeris:

„O, pa ja sam mislila da nas je rastavila Majli Sajrus. To je bilo posljednje što sam čula. Suludo je to jer kad čitam te glasine u njima ima toliko detalja da i sama počinjem da se pitam jesu li istinite ili nisu. Vjerovala sam im u prošlosti, ali sad ničemu ne mogu da vjerujem“, izjavila je Lupita.

Leto iza sebe ima nekoliko ozbiljnih veza, a najduža je bila sa koleginicom Kameron Dijaz. Njih dvoje su se smuvali 1999. godine, a vjerili su se godinu dana kasnije. Ipak, od braka nije bilo ništa jer su 2003. raskinuli.

 

 

(Alo.rs)