Matija: Soraja je sve izmislila jer je ljuta na tebe! (AUDIO)
Stanija Dobrojević

Rat starleta se razbuktava

Matija: Soraja je sve izmislila jer je ljuta na tebe! (AUDIO)

Nakon što je Soraja Vučelić ispričala kako je Stanija Dobrojević oralno zadovoljavala njenog druga Matiju, koji je to potvrdio, "Alo.rs" je došao u posjed telefonskog razgovora između bivše farmerke i dotičnog muškarca u kom on sve demantuje.Naime, u razgovoru sa Stanijom, Matija tvrdi da to nikada ne bih rekao, kao i da je Soraja sve izmislila jer je ljuta na Dobrojevićevu.

- Prvo mi je bilo strašno jer si bio Milanov prijatelj, a ja sam se sa njim dugo zabavljala. Ono veče jedino što sam radila jesam te pitala stalno za Milana - rekla je u jednom trenutku Stanija, dok se Matija sve vrijeme pravdao kako nije ništa rekao.

Soraja Vučelić

- Pa to je Soraja ljuta na tebe očigledno nešto - rekao je Matija i dodao:

- Ko je dao izjavu da li si normalna? Ja sam poludio, nije mi dobro kad sam pročitao. Ti misliš da meni treba to u životu - priča Sorajin drug i dodaje da je njegova žena ljuta na njega zbog natpisa da ga je Stanija oralno zadovoljavala.

- Samo da ti kažem nešto. Meni to ne treba u životu. Žena je ljuta na mene. Taman sam ispeglao i sad neće da čuje za mene. Poludjela je - kaže Matija.

 

(Alo.rs)