Sila na ivici anoreksije!
Džansu Dere

Drastično smršala

Sila na ivici anoreksije!

Trenutno najpopularnija turska glumica Džansu Dere, koja glumi u seriji “Sila”, prestravila je brojne obožavaoce svojim mršavim ručicama. Ljepotica se pojavila na festivalu u Parizu i tom prilikom u prvi plan nisu došle njene obline, već kosti koje su iskakale iz tijela.

Foto: Profimedia

Džansu je nedavno raskinula dugu vezu sa Džemom Ajdinom, predsjednikom upravnog odbora jedne TV kuće i nakon toga, otputovala je na Maldive, gdje se odmarala i rehabilitovala. Popularni tretman meditacije, koji praktikuju mnoge holivudske zvijezde, koštao ju je najmanje 8.000 eura.

 

Foto: TV Pink

Ipak, izgleda da joj je ovaj odmor više štetio nego prijao, budući da se na festivalu pojavila mršavija nego ikad. Obožavaoci joj svakodnevno postavljaju pitanja da li je bolesna, te komentarišu kako je na pragu anoreksije. Iako je glumica sitne građe, komentari su da je alarmantno mršava i za svoju visinu.

Ljepotica ne krije da joj je uzor Anđelina Džoli, te svakodnevno postavlja njene slike na Fejsbuk. Da li ju je Anđelina inspirisala i u drženju dijete, ili je glumica zbog prevelikog stresa naglo smršala, tek, evo slike iz perioda kada je izgledala potpuno normalno i popunjeno.

Foto: Promo

 

(Telegraf.rs)