Da li znate koje su holivudske zvijezde slučajno postale poznate?
Merlin Monro

Pogledajte

Da li znate koje su holivudske zvijezde slučajno postale poznate?

Kada oni glume u nekom filmu, jednostavno znate da je, ako ništa drugo, onda globalno popularan film. Mnogi od njih danas ne bi bili toliko ultra popularni, da im se nisu desile slučajnosti koje su ih uvele u svijet šou-biznisa. Pogledajte koje svjetske face su to slučajno postale.

Hulk Hogan

Hulk Hogan je bio basista u andergraund bendu u Tampa Beju. Jednom prilikom, primijetilo ga je nekoliko rvača, koji su došli na svirku. Dali su mu prijedlog da krene sa treninzima. Na trening su ljudi iz svijeta filma, u potrazi za rvačem i eto Hulka pred kamerama!

Stiven Sigal


Stiven Sigal i Majkl Ovic išli su na časove aikida. Majkl je inače bio "lovac na talente". Predložio je Sigalu da ga ubaci u filmsku industriju. I tako i bi... Ipak, Sigala i danas smatraju najneharizmatičnijim glumcem.

Pamela Anderson


Nakon što se pojavila na jednoj fudbalskoj utakmici, na kojoj je bila veoma zapažena, jedan pivski brend ju je angažovao za reklamu. Potom je uslijedilo slikanje za "Plejboj" magazin... Dalje znate i sami.

Mel Gibson


Melu Gibsonu je uloga u kultnom "Med Meksu" ponuđena nakon tuče u jednom baru. Tvorci filma su mu ponudili da glumi jednu sporednu ulogu, jer su im se dopale modrice koje je imao na licu, a koje je zadobio u tuči veče prije. Dobio je glavnu ulogu!

Merlin Monro


Nakon što ju je jedan fotograf angažovao da se slika za naslovnu stranu magazina "Yank", posavjetovao ju je da svoje lice iskoristi u filmskoj industriji. Potom joj je pomogao da se probije dalje. Osim na filmu, Merlin je bila poznata i kao ljubavnica mnogih uticajnih ljudi.

Džoni Dep

 

Džoni Dep je želio da bude rok zvijezda od "kada se rodio", odnosno od kada mu je mama u ranom djetinjstvu poklonila gitaru. Potom je slučajno upoznao Nikolasa Kejdža koji ga je uveo u svijet filma. Prva audicija na kojoj je Džoni je bio je za ulogu domara.

 

(Blic)