Dara tuži čovjeka koji je prodao njene golišave fotografije
Dara Bubamara

Nije željela da njene fotke izađu u javnost

Dara tuži čovjeka koji je prodao njene golišave fotografije

Pjevačica Dara Bubamara, nakon nedavno objavljenih golih slika iz tuš kabine i navodnog razvoda zbog istih, otkrila je za "Exkluziv" istinu i da joj brak ni najmanje nije ugrožen.

- Jako mi je žao što se ovo desilo, jer stvarno nisam željela da te fotografije izađu u javnost. Naravno, moj advokat već radi svoj posao i tužiću čovjeka koji je prodao sporne fotografije. - rekla je Dara i otkrila da natpisi po novinama i spekulisanja o njenom razvodu nisu istinita.

- To me jedino pogađa zato što moj muž nije ni vidio slike dok mu ih ja lično nisam pokazala. Naravno, i sam se složio da treba da tužim tog čovjeka, ništa od razvoda. - kaže pjevačica i priznaje da trenutno uživa sa svojim sinom Konstantinom i mužem Milanom jer on nije u "fazonu" da čita novine i prati estradne priče pa joj je tako velika podrška.

Dara je takođe otkrila da se 20 godina čuvala i nije htjela da ide na nudističku plažu Adu Bojanu iako je oduvijek jako željela da bude nudista. Na kraju se ispostavilo da su ljudi njeno golo tijelo vidjeli direktno iz njenog kupatila.

 

 

(Blic)