Lesendrić: Nikad nisam rekao da ne želim sarađivati s Ilmom!
Ilma i Kiki

Evo šta sad Kiki kaže

Lesendrić: Nikad nisam rekao da ne želim sarađivati s Ilmom!

Iako je bila pozvana, bivša učesnica regionalnog šoua ``X Factor`` Ilma Karahmet nije se pojavila na osmomartovskom koncertu Kikija Lesendrića i njegovih ``Pilota`` u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli.

Nakon toga uslijedili su brojni komentari o njihovoj svađi, a mnogi regionalni portali prenijeli su kako je Ilmin mentor iz ``X Factora`` ogorčeno izjavio da je 13-godišnja djevojčica iz Kiseljaka prepuštena samoj sebi te da on ne želi da sarađuje s njom, što je Lesendrić juče oštro demantovao.

- Ništa od toga nije tačno. Nikad nisam rekao da ne želim sarađivati s Ilmom ili nešto slično tome. Ona je bila pozvana na moj koncert u Tuzli, dogovorili smo se mnogo ranije, ali se nije pojavila. No, to nema nikakve veze. Nemam razloga da se ljutim ni na koga.

Ilma ima talenat, koji se samo jednom susreće, i ako bude pametna i strpljiva, sigurno će izgraditi karijeru - kazao je Kiki, dodavši kako bi bez problema sarađivao s djevojčicom iz Kiseljaka.

I izjava Ilminog oca Dženana ukazuje na to da je neko, za sada neuspješno, pokušao posvađati mladu pjevačicu i njenog mentora.

- Dogovori za gostovanje u Tuzli postojali su mnogo ranije. Problem je bio što ništa nije bilo potvrđeno. Trebao nam je, ipak, neko javiti i potvrditi njeno gostovanje, jer otkako je Ilma otišla iz ``X Factora``, nismo se čuli s Kikijem. Desio se nesporazum i ništa više. Kiki je divan čovjek i žao mi je ako je posumnjao da je Ilma ljuta i da zbog toga nije željela doći na njegov koncert - kazao je Karahmet.

 

 

(Ekskluziva,ba)