Stoja preživjela pakao zbog lažne otmice unuka!
Stoja

Nestali nasljednici

Stoja preživjela pakao zbog lažne otmice unuka!

Najmlađa baka na estradi, folk pjevačica Stojanka Novaković Stoja (42), nedavno je preživjela pakao zbog lažne otmice unuka, devetogodišnje Milice i sedmogodišnjeg Filipa!

Kako saznaje „Alo!“, pjevačicina snaja Marina prijavila je policiji otmicu svoje djece nakon što je dobila anonimnu poruku u kojoj kidnaperi od nje traže otkup, a odmah zatim je svekrvi Stoji javila da su joj nestali nasljednici iz stana na Zvezdari. Na kraju se, srećom, ispostavilo da je poruku poslala pjevačicina unuka iz revolta što često mora da čuva mlađeg brata!

- Nakon što je pozvala policiju, Stojina snaja je histerišući rekla svekrvi da je dobila poruku sa anonimnog broja, u kojoj je bilo napisano da su djeca na sigurnom i da će ih uskoro vidjeti ukoliko se dogovore o uslovima! Njih dvije su čak posumnjale da otmica ima veze sa Stojinim sinom, koji ima dosije u policiji i koji je trenutno u inostrastvu - kaže izvor i dodaje da se porodična drama ubrzo završila, i to na neočekivan način.

- U stan Stojine snaje poslije izvjesnog vremena iznenada su ušli pjevačicini unuci! Na kraju se ispostavilo da je starija unuka poslala majci poruku jer je na taj način htjela da izrazi revolt, budući da stalno čuva mlađeg brata!

Pjevačica je za Alo! ispričala svoju verziju ovog događaja.

- Moja snaja i ja mnogo smo se uplašile jer unuci nikada nigde nisu otišli sami, a da se prije toga nisu javili ili tražili od nas dozvolu za to. Panika je nastala kada su komšije pozvale Marinu i rekle joj da djeca nisu kod kuće, što je nju u tom trenutku potpuno paralisalo. Ona je pozvala policiju jer se Milica nije javljala na mobilni telefon i usplahireno je ispričala sve što su od nje zahtijevali. Međutim, poslije jednog sata, Milica i Filip su utrčali u kuću potpuno zbunjeni što se digla panika zbog njihovog nestanka. Rekli su da ih je mamilo lijepo vrijeme napolju i da su sa društvom otišli u obližnji parkić. Hvala bogu, sve se dobro završilo - kaže Stoja za Alo!

 

(Alo.rs)