Džordž Majkl: Pušio sam 25 džointa dnevno!
Džordž Majkl

Otvorio dušu

Džordž Majkl: Pušio sam 25 džointa dnevno!

Džordž Majkl je konačno odlučio da izda novi album. „Symphonica” će danas ugledati svjetlost dana, a tim povodom popularni pjevač dao je veliki intervju za britanski „Dejli mejl”, u kojem je pričao ne samo o novom projektu već i o manje poznatim detaljima iz života i karijere koji su mu promijenili poglede na život. Između ostalog, i to da je pušio više od 25 džointa dnevno.

- Održavali su me srećnim i normalnim. Ali odlučio sam da promijenim svoj život i nisam pipnuo marihuanu duže od godinu i po dana - objasnio je pjevač koji je 2010. godine osuđen na osam nedjelja zatvora, jer je pod uticajem kanabisa izazvao saobraćajnu nesreću.

- Znam da sam zaslužio tu kaznu. Rekao sam sebi: „Pogni glavu i odradi to!”. Ali nije bilo lako - rekao je on i dodao da je mnogo vremena proveo čitajući pisma i razglednice koje su mu slali fanovi.

- Oduševila me je ta ljubav i podrška. Mnogo su mi značili - rekao je popularni pjevač i dodao da je, prije nego što je pušten na slobodu, poslije četiri od osam dosuđenih nedjelja, dao autogram svakom čuvaru i zatvoreniku. Iste godine je zaglavio u bolnici zbog jake upale pluća, zbog koje se čak i uplašio za svoj život.

- Umalo me je ubila. Na nekom podsvjesnom nivou to je bilo zastrašujuće i mislim da se vjerovatno nikada više neću osjećati sigurno u životu. Tih nedjelja sam osjećao strašnu krivicu zbog porodice i prijetalja, koji nisu znali da li ću preživjeti. Sada, kada pogledam na sve to, mogu da kažem da me je taj događaj umalo uništio - rekao je Majkl. A onda je 2013. uslijedio najbizarniji događaj u njegovom životu - prilikom sudara je pri brzini od 110 kilometara na sat ispao iz automobila!

- Bio je to veoma nesrećan incident, ali sam ga, hvala bogu, ostavio iza sebe - rekao je pjevač koji još nosi ožiljke od te nesreće.

Najveći skandal desio se 1998. godine, kada ga je u Los Anđelesu u javnom toaletu uhapsio policajac na tajnom zadatku, poslije čega je javno priznao da je gej.

- Desilo se šta se desilo. nisam planirao da na taj način saopštim javnosti da sam gej, jednostavno se dogodilo - rekao je Majkl, dodavši da je presrećan zbog novog albuma.

- Osjećam se veoma pozitivno zbog toga - rekao je i dodao da je u pitanju kolekcija njegovih omiljenih pjesama.

Džordž Majkl je tokom karijere prodao više od 115 miliona albuma, što sa bendom „Wham!”, što solo.

Dajana i Majkl

Dajana bi bila srećna zbog Vilijema i Kejt

Džordž Majkl je bio veliki prijatelj sa pokojnom princezom Dajanom i, kako kaže, mnogo mu nedostaje.

- Iako sam snimio specijalnu verziju pjesme „You and I” Stivija Vondera, kao svadbeni poklon za princa Vilijema i Kejt Midlton i poslao im CD uvijen u najkraljevskiji papir koji sam mogao da pronađem, nisam u nekom kontaktu s prinčevima. Mislim da bi Dajana bila veoma srećna zbog Vilijema i Kejt - rekao je Majkl.

 

(Alo.rs)