Popularni glumac Andrija Milošević se uskoro ženi!
Andrija Milošević

Vrijeme je za porodicu

Popularni glumac Andrija Milošević se uskoro ženi!

Andrija Milošević u ozbiljnoj je vezi s koleginicom Sandrom, s kojom planira vjenčanje do kraja godine!

Dvije godine u vezi

Poznati glumac i njegova manje poznata koleginica s kojom igra predstave u pozorištu „Boško Buha“ skoro dvije godine uživaju u skladnoj romansi koju drže daleko od očiju javnosti.

- Andrija i Sandra su u ozbiljnoj vezi i samo je pitanje dana kada će odrediti datum vjenčanja. Iako je ranije bio često viđen gost na raznim gradskim dešavanjima, to posljednjih godinu dana baš i nije tako. Razlog je upravo glumica s kojom Milošević provodi najviše slobodnog vremena - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

- On ranije nije mogao da zamisli život bez izlazaka i dobrog provoda i zna se da je uvijek bio okružen lijepim ženama koje su se prosto „lijepile“ za njega. Međutim, Andrija je potpuno promijenio stil života i skrasio se sa Sandrom. Veza s njom ga je promijenila i čak ni njegovi bliski prijatelji nisu mogli da vjeruju koliko. Sada ima druge prioritete i želi da se smiri i osnuje porodicu.

Vrijeme za porodicu

Milošević je u jednom od intervjua za Kurir potvrdio da je spreman za brak.

- Stvarno bih volio da stvorim sebi porodicu jer mi je to u ovom trenutku najviše potrebno - izjavio je Milošević u intervjuu koji je prošle godine dao Kuriru i riješio da s malim zakašnjenjem ispuni ono što mu je ležalo na srcu.

 

(Kurir)