Milena Ćeranić  prva saznala kako će izgledati vjenčanica supruge Nemanje Stevanovića
Milena Ćeranić

Nesuđena mlada

Milena Ćeranić prva saznala kako će izgledati vjenčanica supruge Nemanje Stevanovića

Milena Ćeranić slučajno je prva saznala kako će izgledati vjenčanica supruge Nemanje Stevanovića, jer je i sama poželjela da istu obuče na svom vjenčanju kada bude došlo do njega.

"Ćeranićeva se u ateljeu svoje dugogodišnje stilistkinje, poznate beogradske dizajnerke Tijane Todorović baš zalijepila za jednu haljinu koja joj se na prvi pogled odmah dopala. Pjevačica je istog momenta zatražila da se i njoj sašije ista takva, a stilistkinja joj se nasmiješila rekavši:

"E, da znaš čija je, ne bi tako govorila!“ Milena ju je zatim znatiželjno i ispitivački pogledala, a Tijana joj je onda otkrila da je to vjenčanica za Nemanjinu izabranicu", otkriva izvor blizak pjevačici.

S obzirom na to da je Tijana dugo stilizovala i Nemanju, ne čudi što je ona kreirala i vjenčanicu za njegovu mladu. Sumnjamo da je Ćeranićevu pogodilo kad je shvatila da joj se dopala vjenčanica Nemanjine suđene žene, prije će biti da ju je uhvatio žal za tim što je ona i dalje nesuđena mlada.

Njoj se svidjela Tijanina kreacija, mada već izvesno vrijeme Milena sve češće ukazuje na to da priželjkuje da i sebe vidi u vjenčanici. Ne pored Nemanje. Već pored svog Dašića!

 

(Alo.rs)