Milan Popović uživao sa sinom u zološkom vrtu!
Milan Popović sa sinom

Iskoristili sunčan dan u Zagrebu

Milan Popović uživao sa sinom u zološkom vrtu!

Srpski biznismen Milan Popović otputovao je u Zagreb kako bi slobodno vrijeme proveo sa sinom Aleksandrom. Kako se dogovorio sa bivšom vjerenicom Severinom Vučković, Popović sina viđa svakog drugog vikenda, a ovog puta je iskoristio priliku da sa Aleksandrom uživa u zoološkom vrtu.

- Aleksandar se najviše razveselio kad je vidio morske lavove. Sjedio je tati na ramenima, a osmjeh mu nije silazio sa lica. Stigli su baš kada je čuvar počeo da hrani životinje, a to djecu uvijek najviše razveseli - ispričao je izvor koji se našao u tom trenutku u zoološkom vrtu u Zagrebu.

Milan sa sinom u zoo vrtu

-Kako prenosi Alo dječak je bio toliko živahan da ga je Milan jurio po cijelom vrtu. Smirio se tek nakon što je sjeo na Milanova ramena. Bili su baš simpatični. Čak su bili isto i obučeni - dodao je izvor koji se nalazio pored Milana i Aleksandra.

Aleksandar je imao dosta pitanja za svog oca o životinjama u zoološkom vrtu, a Milan je na sva strpljivo odgovarao. Nakon što su uživali u sunčanom popodnevu, njih dvojica su se uputili ka domu i proveli ostatak dana zajedno.