Nakon četiri godine veze raskinuli Kaća i Bane!
Kaća i Bane

Pukla tikva

Nakon četiri godine veze raskinuli Kaća i Bane!

Katarina Živković i Branislav Janković, koje je nacija zavoljela još u rijalitiju „Farma 3“, raskinuli su četvorogodišnju vezu! Pjevačica i maneken su se u posljednje vrijeme veoma udaljili, ona je non-stop radila, a on je bio okupiran poslom, što je dovelo do definitivnog kraha njihove ljubavi, piše Alo.

- Iako su mnogi vjerovali da će Bane i Kaća biti jedini par koji se upoznao u rijalitiju, sačuvao svoju ljubavnu vezu i na kraju stupio u brak, to se ipak neće dogoditi, jer su definitivno raskinuli! Njih dvoje su se dosta udaljili i počeli su da se raspravljaju oko mnogih stvari, što je rezultiralo raskidom - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak ovom paru i dodao da ne vjeruje u njihovo pomirenje.

- I jednom i drugom je trenutno veoma teško, što je i razumljivo, s obzirom na to da su četiri godine bili u vezi. Ipak, mislim da do njihovog pomirenja neće doći jer su sada definitivno odlučili da raskinu.

Tim povodom pozvali su Katarinu, ali ona je do zaključenja ovog broja „Alo!“ bila nedostupna, dok Bane nije bio raspoložen za razgovor.

- Nemam komentar - bilo je sve što nam je rekao Janković.

Podsjetimo, ovaj par se upoznao u trećoj sezoni „Farme“ 2010. godine. Kada je Kaća izašla kao pobjednik ovog šoua, oni su nastavili svoju vezu, a nedugo zatim počeli su i da žive zajedno. Živkovićeva je nedavno kupila stan, u koji je trebalo zajedno da se usele, ali do toga, po svemu sudeći, definitivno neće doći.