Odlučeno kome će pripasti mali Aleksandar!
Severina Vučković

Kraj procesa

Odlučeno kome će pripasti mali Aleksandar!

Starateljstvo nad dvogodišnjim Aleksandrom pripalo je Severini, dok je Milan Popović dobio pravo posjete svaki drugi vikend, na najduže razdoblje od 5 dana, a sina će moći voditi i izvan zemlje.

Takođe, sutkinja je dosudila i 15.000 kuna (oko 2.000 eura)alimentacije, no Severina nije zadovoljna tim iznosom, s obzirom na Milanovu imovinsku situaciju, a njena advokatica Jadranka Sloković najavila je kako će se žaliti na tu odluku. Žaliće se i zbog dopuštenja da Aleksandar smije s ocem izaći van Hrvatske.

Epilog je to jednog od najrazvikanijih procesa starateljstva u posljednje vrijeme, ali i tačka na i odnosa između Severine i Milana Popovića.

Dok se Milan Popović pojavio na sudu u društvu svojih advokata, Severina ovog puta nije došla.

Milan Popović i Severina dosad su održali četiri ročišta na kojima je sud trebao odlučiti ko je bolji roditelj za njihovog dvogodišnjeg sina Aleksandra. Dok je Milan tražio zajedničko starateljstvo, Severina to nije htjela dopustiti, a nekad idilična ljubavna priča pretvorila se u gorak okršaj.

Suđenje je započelo prošle jeseni, a otad Milan Popović svako druženje s Aleksandrom provodi u Zagrebu jer mu je sudski zabranjeno odvoditi dijete van granica Hrvatske.

Oboje su našli jake oadvokate - Severina Jadranku Sloković, dok se Milan odlučio za Ljubu Viskovića Pavasovića.

(Večernji list)