Aleksandra Prijović našla novog dečka!
Aleksandra Prijović i Ljubomir Perućica

Zamijenila Gileta

Aleksandra Prijović našla novog dečka!

Nakon što je raskinula sa kolegom Amarom Giletom Jašasrpahićem, Aleksandra Prijović započela je novu romansu, i to sa kandidatom ovogodišnjeg takmičenja „Zvijezde Granda” Ljubomirom Perućicom!

Očigledno je da je pjevačica slaba na kolege, pa je utjehu pronašla u novoj nadi „Granda”, koja se plasirala u finale ovog takmičenja. Kako saznaje Alo, njih dvoje se zabavljaju nešto više od pet mjeseci, ali su to skrivali kako njihova veza ne bi uticala na takmičenje u kojem Ljuba treba da pridobije simpatije ljepšeg pola.

- Ljuba je šarmantan dečko, Aleksandri se dopao odmah, vidjela ga je još u prvoj emisiji „Zvijezda Granda”. Upoznali su se ubrzo u jednoj kafani u kojoj je on nastupao i tu su već sijevnule varnice. Veoma su zaljubljeni i baš su slatki, ali zbog njega kriju vezu od javnosti, jer on ipak treba da prikupi simpatije drugih djevojaka, na čije glasove računa u takmičenju.

Aleksandra je prošla kroz sve to, pa razumije njegovu želju da se ne eksponiraju, a dosta mu i pomaže u karijeri. Kada je ona u Beogradu, non-stop su zajedno, čak je više puta išao s njom na snimanja emisija. Kada ona ne radi, prati ga na nastupima jer skoro svaki dan nastupa u Beogradu i Novom Sadu, priča izvor.

Kada su ovim povodom pozvali Ljubomira, on nije želio da potvrdi vezu.

- Nisam sa Aleksandrom, mi smo drugovi - rekao nam je finalista „Zvijezda Granda”, dok je Prijovićeva bila tajnovita.

- Istina je da imam momka, šest mjeseci smo zajedno i neka za sada bude tajna ko je on - rekla je ona.