Sindi Kraford pozira za novu kolekciju luksuznih satova!(FOTO)(VIDEO)
Sindi Kraford

Zanosna i u 49. godini

Sindi Kraford pozira za novu kolekciju luksuznih satova!(FOTO)(VIDEO)

Slavni supermodel, Sindi Kraford, snimila je promotivne fotografije za novu kolekciju luksuznih satova, ali pored seksi izdanja u kome se Krafordova pojavljuje u kampanji, vjerujemo da većina, pogotovo muški dio publike, neće obratiti pažnju na izgled ovog proizvoda, prenosi Telegraf.

Ambasadorki “Omege”, koja će za koju godinu zagaziti u šestu deceniju života, mnoge mlađe koleginice ne mogu da izađu “na crtu”, bar što se izgleda tiče, jer Sindi i u 49. godini izgleda baš kao na početku karijere.

Obučena u izazovni kupaći kostim, model koji je obilježio kraj 20. vijeka, pokazala je duboki dekolte, tek da malo zagolica maštu onima koji i dalje uzdišu za njom. Uz par provokativnih poza i još ponekih vrelih odjevnih kombinacije, Sindi će uspješno obilježiti proljećno-ljetnju sezonu 2014. godine.

Krafodova i dalje sa istim žarom radi svoj manekenski posao, a to dokazuje i izjava njenog dugogodišnjeg saradnika, fotografa, Džona Rusoa:

- Sindi je ikona, sa ponosom mogu da kažem da je pravi profesionalac. Svako svoje snimanja odradi kao da joj je prvi put, i uradi sve što trašim od nje. Obožavam da radim sa njom – kaže Ruso.

Pogledajte video sa snimanja reklame: