Kristijan Golubović: Ne volim silikonke i sponzoruše, one mi se gade!
Kristijan i Tijana

Ima lijepo mišljenje o Tijani

Kristijan Golubović: Ne volim silikonke i sponzoruše, one mi se gade!

Ovih dana svi pričaju o uzajamnim simpatijama između kraljice silikona Tijane Đuričić i Kristijana Golubovića, međutim, Golubović je demantovao ove glasine i izjavio da iako ima lijepo mišljenje o Tijani, njega ne zanimaju djevojke poput nje kao i da ne podnosi silikonke i sponzoruše, pišeTelegraf.

- Tijana i ja smo se upoznali preko njene drugarice, koja me je pogrešno procijenila i mislila da volim neki drugi tip djevojaka, dok ja sebe vidim pored prirodne djevojke, iz patrijarhalne porodice, koja će jednog dana da mi rodi zdravu djecu. Ne volim silikonke i sponzoruše, one mi se gade – kaže Kristijan.

Golubović se nakratko podsjetio njihovog susreta i opisao šta se dešavalo tokom njihovog prvog razgovora.

- Kada me je vidjela, Tijana se potpuno oduševila, i uputila mi lijepe riječi, kao i to da joj se dopadam. Bila je sjajna i veoma je liijepo pričala, i generalno o njoj imam lijepo mišljenje, ali nisam joj uzvratio simpatije. Tom prilikom sam joj rekao da imam djevojku, i da sebe ne vidim u vezi sa njom, kao i da mi je bitan pedigre kod djevojaka, tačnije da djevojka sa kojom sam u vezi nije imala mnogo muškaraca. Rekao sam joj i da sam čuo svakakve priče o njoj, i tada se ona naljutila, i ubjeđivala me da ne vjerujem u sve što ljudi govore o njoj – navodi Golubović i dodaje da su se njih dvoje vidjeli još samo jednom poslije ovog susreta.

- Nakon toga smo se vidjeli, slučajno, u gradu, gdje sam razgovarao sa njom o borilačkim vještinama, padobranstvu, i o knjizi koju planiram da izdam. Od tada se nismo više vidjeli - zaključio je Kristijan.