Blondi se udaje za fudbalera Filipa Kostića!
Nada Đukić Blondi

Zbog ljubavi vadi silikone

Blondi se udaje za fudbalera Filipa Kostića!

Nada Đukić, poznatija kao Blondi, udaje se, i to za fudbalera, pošto su joj oduvijek bili slaba tačka. Ona će sudbonosno „da“ izgovoriti mladom reprezentativcu Filipu Kostiću, koji igra za holandski Groningen.

Šest mjeseci u vezi

Njih dvoje su šest mjeseci u vezi, a to vrijeme bilo im je sasvim dovoljno da shvate da žele da se vjenčaju i zasnuju porodicu. Ljubav između prsate starlete i fudbalera planula je na prvi pogled, a upoznali su se u Beogradu preko zajedničkog prijatelja.

- Blondi je luda za Filipom. Koliko se zaljubila, govori i činjenica da će se skroz promijeniti. Riješila je da zbog njega izvadi silikone iz grudi, po kojima je i postala poznata. Otkako je s Kostićem, promijenila je i imidž, pa se smjernije oblači i koristi pojavljivanje u javnosti samo kako bi rekla koliko je srećna s njim. Prijateljima priča da se ne sjeća nijednog fudbalera prije njega - govori izvor.

Filip Kostić

Porodica ju je prihvatila

- Upoznao je Blondi sa članovima svoje porodice, koji su je lijepo prihvatili. Bila je kod njega u Kragujevcu, gdje su saopštili familiji da će se uskoro vjenčati - završava priču izvor.

Blondi i Filip svadbu planiraju za jesen, a do tada će ona silikone izvaditi i iz usana.