Kebina ćerka dobila ulogu u nastavku Titanika2!
Taša i Leo Dikaprio

Jutjub joj pomogao

Kebina ćerka dobila ulogu u nastavku Titanika2!

Sav trud koji je Nataša Kojić Taša uložila da bi izgradila karijeru u Holivudu izgleda da je počeo da se isplaćuje jer, kako Telegraf saznaje, ćerka Dragana Kojića Kebe će zajedno sa Leonardom Dikaprijom igrati u “Titaniku 2″ čije bi snimanje trebalo da počne u februaru naredne godine!

Da podsjetimo, Taša, koja već nekoliko godina živi u Americi je Dikaprija upoznala dok su snimali ostvarenje “Vuk sa Vol Strita”, i iako su se svi sprdali na račun toga što se u filmu vidjela samo Natašina zadnjica, ovo je za nju bila odskočna daska. Tu su vjerovatno pomogli i snimci koje ona redovno objavljuje na Jutjubu i u kojima pokazuje svoje glumačko umijeće.

Nakon nekoliko krugova audicija, režiser Džejms Kameron je odabrao Kojićevu, a za sada se još ne zna koju će ona ulogu tumačiti. Inače, “Titanik 2″ je projekat koji Kameron priprema skoro 10 godina, i kako nezvanično Telegraf saznaje, radnja filma će biti smještena u period prije nego što se Džek (Leonardo Dikaprio) ukrcao na brod koji je potonuo 1912. nakon što je udario u ledenu santu.

Prvi dio koji je snimljen 1997. završava se scenom u kojoj Džek nestaje u dubini okeana… Ostaje da se vidi da li će i “Titanik 2″ ponoviti uspjeh originala koji je zaradio više od dvije milijarde dolara u svjetskim bioskopima.

(Telegraf.rs)