Tijana Đuričić osuđena zbog prostitucije
Tijana Đuričić

Kraljica silikona

Tijana Đuričić osuđena zbog prostitucije

Silikonska kraljica Tijana Đuričić osuđena je prije dva dana pred Prekršajnim sudom zbog bavljenja prostitucijom, piše Blic.

Kako "Blic" saznaje iz izvora bliskih istrazi, Tijana se sama odazvala pozivu policije i juče u kasnima popodnevnim satima došla u policijsku upravu u Bulevaru despota Stefana gdje ja sa njom obavljen informativni razgovor u svojstvu građanina radi utvrđivanja činjenica za bavljenje prostitucijom.

Nakon izjave svjedoka i utvrđivanja činjenica, Tijana je osuđena u prvom stepenu na novčanu kaznu u iznosu od 40.000 dinara.

Prekršajni sud dodatno je kaznio silikonsku kraljicu sa 10.000 dinara zbog fiktivne adrese. Ona je iz Policijske stanice izašla oko 21 sat. Tijana ima pravo žalbe u roku od 8 dana.

Tijana: Ni govora o prostituciji

- Prije dva dana bila sam na snimanju Ami Dži šoa na Pinku kada sam izgubila sva dokumenta, što se može da se provjeri na televiziji “Pink”. Naredno jutro, kada sam izašla iz zgrade, prišli su mi policajci da me legitimišu. Kako kod sebe nisam imala ništa, oni su krenuli samnom u stan. Posumnjali su da već duže vrijeme nemam dokumenta, pošto nisam prijavila da sam ostala bez njih. Pošto je od mene traženo da se javim u policiju, to sam i učinila. Napisali su mi kaznu od 10.000 dinara zbog toga što nisam imala legitimaciju i što mi dokumenta nisu prijavljena na toj adresi na kojoj sam zatečena. Kod sebe imam uplatnicu, papir iz policije. Nije bilo govora o prostituciju, niti sam bilo šta platila vezano za to. Zaista ne znam ko plasira takve dezinformacije. Kada sam čula šta se desilo, pomislila sam da je prvoaprilska šala. Sve ovo nije prijatno ni meni, ni mojoj porodici - kaže Tijana Đuričić koja je ponudila da redakciji Blica donese uplatnicu na kojoj se vidi kazna od 10.000 dinara.