Karleuša snima duet sa Lejdi Gagom!
Jelena Karleuša

JK obožava kontroverznu divu

Karleuša snima duet sa Lejdi Gagom!

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Jelena Karleuša snimiće duet na engleskom jeziku sa svojim najvećim idolom, Lejdi Gagom.

Naime, pregovori su u toku, ali je izvjesno da će do susreta dvije pjevačice doći, budući da je Gaga čula pjesmu i oduševila se, jer je aranžman potpuno inovativan, a Jelena je glasom predstavila novu eru u savremenoj muzici.

Naime, menadžeri srpske barbike kontaktirali su tim Lejdi Gage, sa namjerom da im predlože duet. Na prvu loptu, pjesma nije naišla na odobravanje tima, ali se ispostavilo da se američkoj pjevačici mnogo svidjela. Budući da je njena riječ posljednja, šefica je naredila da se kontaktira Karleušin tim, te da joj predloži saradnju.

Naravno, vijest je oduševila Jelenu, koja je već nekoliko dana ushićena što će ukrstiti glas sa najvećom pop-pjevačicom današnjice, a nije tajna da Džej Kej obožava kontroverznu divu.

Kontaktirana je PR služba Jelene Karleuše, gdje su indirektno potvrdili da je susret moguć.

- Odakle vam ta informacija? Ne možemo da pričamo o projektu, jer ništa još uvijek nije zvanično. Jelena veoma poštuje Lejdi Gagu i njenu muziku smatra fenomenom današnjice. Gaga je svojom pojavom umnogome slična Jeleni, a pretrpjela je i određeni medijski linč, koji naša diva svakodnevno trpi – rekao nam je menadžer plavokose pjevačice.

Budući da je Jelena kroz karijeru nekoliko puta pjevala na engleskom jeziku, ovaj poduhvat biće pravo osvježenje za domaće, ali i strano tržište.

 

Podsjetimo se kako plavokosa pjevačica pjeva na engleskom jeziku:

(Kolektiv.me)