Petar Strugar: Bio sam napadnut, branio sam trudnu suprugu!
Petar Strugar

Nije privođen

Petar Strugar: Bio sam napadnut, branio sam trudnu suprugu!

Glumac Petar Strugar, kaže u izjavi za TV Best da nije bio hapšen 1. aprila oko 20.30 u beogradskom naselju Zvezdara, jer je pretukao taksistu Jovana Stanojevića, prenose Novosti.rs.

Naime, kako su mediji prenijeli, njih dvojica su se “sukobili”, ali je samo Stanojević završio u Urgentnom gdje su mu, kako isti izvori navode, konstatovane lakše tjelesne povrede, dok je Strugar pušten nakon saslušanja, uz napisanu prijavu.

"Nisam bio privođen, niti sam bio u policiji, još se konsultujem s advokatom šta i kako dalje. Bio sam napadnut, branio sam sebe i suprugu. Naime, bili smo u jednosmjernoj ulici, pa sam zamolio pomenutog taksistu da stane dok se supruga uparkira. Prvo je stao, a onda se desetak sekundi kasnije, zaletio kolima na mene i udario me u kese koje sam držao u rukama! Supruga je izašla iz automobila da bi vidjela šta se dešava, kao i on koji me je odmah zatim napao i bio sam prinuđen da se branim" - kaže u izjavi za TV Best glumac Petar Strugar.

Sigurno će u narednim danima biti poznato više detalja u vezi s ovim incidentom, ipak, treba pomenuti i bitan detalj, da je Strugarova supruga u poodmakloj trudnoći i trenutno na porodiljskom bolovanju.