Zorica Brunclik: Ja sam jedina žena koja je priznala da spava sa dva muškarca!
Zorica Brunclik

Priznala

Zorica Brunclik: Ja sam jedina žena koja je priznala da spava sa dva muškarca!

Pjevačica Zorica Brunclik za kamere "Ekskluziva" otkrila je da u svojoj kolekciji nagrada nedostaje samo ona koja je nagrađuje za zgodno tijelo i ljepotu ali i sa kime sve spava, prenosi Alo.

- Ja još nisam dobila nagradu da sam najljepša i najzgodnija i još uvijek je čekam- rekla je pjevačica kroz smijeh, na šta je njen suprug užurbano dodao da će se lično potruditi da i za to bude nagrađena.

Zorica je najavila koncert koji je već jednom bio odložen zbog njenih zdravstvenih problema ali ove godine u Kombank Areni održaće veliki koncert povodom 40 godina muzičke karijere ali i 28 godina ljubavi sa suprugom Kemišom. Ona je kroz šalu otkrila i sa kime sve dijeli svoju postelju.

- Moram da vam kažem da sam ja jedina žena koja spava sa dva muškarca i jedina koja to priznaje- rekla je Zorica mislivši na svog psa Leona. Kemiš, kako bi odbranio svoju suprugu od ljubimca koji im ne izlazi iz kreveta, krenuo je u potragu za djevojkom koja će okupirati pažnju malog maltezera pa je tom prilikom raspisao i oglas.