Milan Popović doveo sina u Beograd
Milan sa sinom

Konačno

Milan Popović doveo sina u Beograd

Srpski „kralj bakra“ Milan Popović u srijedu je privatnim avionom doveo dvogodišnjeg sina Aleksandra u Beograd, prvi put pošto je sud u Zagrebu odlučio da može da viđa svoje dijete van Hrvatske, o čemu svjedoči i ova fotografija nastala na aerodromu „Nikola Tesla“. Majka dečaka Severina Vučković na Fejsbuk stranici „odgovorila“ je na mališanov put u Srbiju postavivši zajedničku sliku s njim, piše Kurir.

- Milan je presrećan što će konačno moći da viđa svoje dijete bez pritisaka i sa oduševljenjem je prihvatio činjenicu da je Aleksandar konačno stigao u Srbiju. Ovih nekoliko dana planira da provede s nasljednikom na najbolji mogući način, a nije isključeno da će ga odvesti u Vršac kod bake, Milanove majke Radojke - rekao je izvor Kurira.

Da podsjetimo, srpski biznismen i hrvatska pop zvijezda doskora su vodili višemjesečnu parnicu u zagrebačkom sudu za starateljstvo nad malim Aleksandrom. Presuda je donijeta sredinom marta, kad je odlučeno da starateljstvo nad djetetom pripadne Severini, uz alimentaciju od oko 2.000 eura, koliko će Popović morati da plaća mjesečno. Ipak, sud je u ovom slučaju popustio pa je odobrio Popoviću da viđa svoje dijete dva puta mjesečno na po četiri vezana dana - četvrtak, petak, subota i nedjelja, i da s njim može ići i van Hrvatske.