Rada Manojlović uživa u Majamiju
Rada Manojlović sa klavijaturistom i menadžerom

Momira ni na mapi

Rada Manojlović uživa u Majamiju

Rada Manojlović spojila je lijepo i korisno. Ona je prije tri dana otputovala na jednomjesečnu američku turneju sa svojim menadžerom Sašom Đurićem i klavijaturistom Mišom.

Sinoć je održala prvi u nizu koncerta i pred brojnom publikom otpjevala je najveće hitove koji godinama prate njenu uspješnu karijeru. Otkako je stigla u Majami, nije oka sklopila. Odmah je krenula u obilazak grada, a neke slike okačila je i na društvene mreže.

Ono što Radu najviše raduje je susret sa dečkom Momirom Gajićem, koji živi i radi u Americi. Međutim, on mora da se uklopi u raspored njenih nastupa pošto su je se fanovi veoma uželjeli. Manojlovićka će se potruditi da što više vremena provede sa njim. Sada opušteno mogu zagrljeni da šetaju ulicama jer nema srpskih paparaca i ne moraju da strepe da će njihova slika sutra osvanuti u novinama.

Pjevačica će na turneji biti do 8. maja, a pjevaće u Njujorku, Las Vegasu, Čikagu, Detroitu, Vašingtonu, Floridi, Atlanti... Jedan od koncerata održaće zajedno sa Amarom Giletom Jašarspahićem.

(Kurir)