Kaća optužuje Baneta za vezu sa Ajkulom!
Kaća i Bane

Pjevačica krivi bivšeg za priče u medijima

Kaća optužuje Baneta za vezu sa Ajkulom!

I dok cijela javnost bruji o vezi Katarine Živković i Zorana Ajkovića, poznatog pod nadimkom Ajkula, pjevačica otpužuje njenog bivšeg dečka Baneta Jankovića da je tu informaciju dao medijima.

Naime, čim je objavljena priča o njenoj novoj ljubavnoj avanturi, ona je kontaktirala sa Banetom i tvrdila da je on taj koji pokušava da joj uništi život.

- Kada su je novinari zvali da prokomentariše svoju vezu sa Zoranom Ajkulom, Katarina je bila šokirana kako su oni mogli da saznaju. Do samog objavljivanja nije mogla da vjeruje da će se to stvarno naći u medijima, te nije pravila ishitrene korake. Međutim, kada je pročitala cijelu priču, odmah je optužila Baneta da je on taj koji je pustio ovu informaciju u medije, piše Alo!

Osim što je svim prijateljima pričala da je njen bivši dečko kriv, ona je istog trenutka i sa njim kontaktirala i napala ga, isptivajući ga zašto želi da joj uništi život - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pjevačici, i dodao da je Bane bio šokiran kada je shvatio o čemu ona priča.

- Ona je zaista ubijeđena da je Bane to plasirao u medije, dok joj se on sve vrijeme pravdao, rekavši joj još i da je jako razočaran njenom reakcijom. Iako je bio jako ubjedljiv, Kaća je ostala pri svom mišljenju i tek sada ne želi da bilo šta sa njim polemiše.

(Blic)