Pogledajte kako izgleda Anabelina i Gagijeva ćerka!
Luna Đogani

Prava ljepotica

Pogledajte kako izgleda Anabelina i Gagijeva ćerka!

Ćerka pjevačice Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna, nedavno je napunila 18 godina i izrasla je u pravu ljepoticu.

U posljednje vrijeme imali smo prilike da vidimo da su mnoge ćerke poznatih ličnosti izrasle u prave ljepotice, a sa tog spiska ne možemo da izostavimo ćerku pjevačice Anabele Atijas i frontmena grupe "Funky G" Gagija Đoganija, Lunu Đogani.

Luna je nedavno napunila osamnaest godina i na osnovu njenih fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama jasno je da je od simpatične djevojčice stasala u atraktivnu i lijepu djevojku, kao i da veoma liči na svoju majku.

Upravo povodom njenog 18. rođendana Anabela na društvenoj mreži Facebook objavila veoma emotivnu i lijepu poruku upućenu svojoj ćerki.

- Bilo je to prije 18 godina, mart 8. sati 13:25, kada sam prvi put držala svoju prelijepu djevojčicu u rukama. Bila sam mlada. Jako mlada. Ali željela sam bebu i ti si bila ta jedna za mene. Sjećam se početka svoje trudnoće, kako sam te sanjala tamnoputu, svjetlih očiju, punih usnica i dobila baš takvu. Dobila tebe! Kćerko moja, ovo vrijeme je baš proletjelo. Trepnula sam i već sam slavila tvoj prvi rođendan, opet sam trepnula i bila si prvi razred, zatim opet krenula si u srednju školu, postala djevojka, odgovorna, samostalna, samouvjerena, talentovana, dobar, pošten čovjek, moja ponos, najbolje od mene! Luckasta šmizla, simpatično trapava. Kada se smiješ cio svijet zasvijetli oko tebe. Ti si tako magična! Bebo moja, moja slatka djevojčice danas na tvoj rođendan, želim ti zvijezde. Želim za tebe sve, i na to dodajem beskonačnost! Želim ti veliku ljubav, gdje god je nađeš. Želim da ti se snovi ostvare, a ako se ne ostavare da ih ti ostvariš. Želim ti i tugu jer te ona čini snažnijom, i kad je prevaziđeš, da osjetiš tu moć užitka, pobjede. I uživaš istinski u momentima sreće. Nebo moje, ja znam da ćeš ti uvijek biti moja, i ja ću biti tvoja. Zato sšo si ti došla iz mojih snova, a to je vječnost - napisala je Anabela.

(Alo.rs)