Dado Polumenta snima spot za pjesmu „Lijepa je da boli“
Dado Polumenta na snimanju spota

Pjevač se presvlačio usred parka

Dado Polumenta snima spot za pjesmu „Lijepa je da boli“

Iako ga u javnosti znaju kao kulturnog čovjeka, Dadu Polumenti očigledno nije problem da se skine, i to nasred dječjeg igrališta u centru Beograda. Naime, Polumenta je u toku jučerašnjeg dana snimao spot za pjesmu „Ljepa je da boli“, a kako je u drugom kadru morao da promijeni košulju, on se presvlačio usred parka dok su ga članovi ekipe pokrivali, piše Alo.

Ako ste juče šetali po centru grada, svakako ste mogli da vidite Dada Polumentu, koji je sa osmjehom na licu radio na ekranizaciji svoje pjesme. Nije mu bilo teško da sa stane i da se fotografiše sa fanovima, a snimanje je trajalo cijeli dan.

Ipak, najzanimljiviji dio svakako je onaj kada je Dado zamolio članove svoje ekipe da ga okruže, a onda je počeo da se skida. Da li Dado nije bio zadovoljan svojom figurom, pa je zamolio ekipu da ga okruži, ili mu nije bilo sve jedno da ga djeca gledaju dok se skida, nije nam poznato, ali je fotoreporter uspio da uslika ovu nesvakidašnju situaciju.

 

Dado Polumenta| Foto: Boško Karanović

- Ovaj spot će biti veoma zanimljiv i nadam se da će se veoma dopasti publici. Radimo već nekoliko sati na snimanju, ali još nije sve gotovo. Biće ovo dobra stvar - izjavio je Dado na snimanju spota, gdke se pokazao kao pravi profesionalac jer je sve vrijeme gledao odrađen posao, a ukoliko mu se kadar nije dopao, onda ga je snimao ponovo, i tako sve dok ne bude savršen.