Danijel Kajmakoski: Oženio bih se Cecom!
Daniel Kajmakoski

Smatra da je najljepša pjevačica na estradi

Danijel Kajmakoski: Oženio bih se Cecom!

Daniel Kajmakoski (29), pobjednik „X faktora“, prezadovoljan je životom u Beogradu. Makedonski pjevač preksinoć se zabavljao na proslavi osmog rođendana nedjeljnika Puls, kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti., piše Kurir.

On je bio raspoloženiji nego ikad za priču, a u intervjuu je otkrio je mnoge zanimljive detalje, pa čak i to da bi se oženio Svetlanom Cecom Ražnatović. On je oduševljen najvećom balkanskom zvijezdom i smatra je najljepšom pjevačicom na estradi.

Šta se promijenilo u tvom životu nakon završetka šoua?

- Sve se promijenilo još od audicije. Pobjeda je bila samo šlag na torti. Poslije toga sam bio zatvoren tri-četiri dana u kući, odgovarao sam na intervjue i gledao da svima udovoljim koliko mogu. Kad sam otišao u Makedoniju, imao sam doček na aerodromu i to je nešto nevjerovatno. Tada sam shvatio koliko se zapravo promijenio moj život i koliko su ljudi sa cijelog Balkana ponosni na mene. Ja ih nikada neću iznevjeriti!

Sad si se definitivno preselio u Beograd?

- Da. Ostajem ovdje da osjetim dušu ovog grada u koji sam se zaljubio. Ali naravno da ću često ići i u moju Makedoniju, bez koje ne bih mogao da živim.

Čestitao si svom mentoru Željku Joksimoviću rođenje sina?

- Neka mu je sa srećom i da mu je sin živ i zdrav! Stvarno se radujem, nazvao sam ga čim sam saznao.

Koja pjevačica najbolje izgleda? Kojom bi se oženio da možeš?

- Hmmm... Oženio bih se Cecom jer je jedna od najljepših pjevačica. Iako ne podnosim plastične djevojke, koje izgledaju kao barbike, ona nije takva. Predivna je u svakom smislu te riječi. Obožavam njen moćni glas i hitove koji ostaju za sva vremena. Ne bih se bunio ni da mi jednog dana žena izgleda kao Jelena Tomašević ili Tamara Milanović.

Sa kojom pjevačicom bi volio da snimiš duet?

- Sa Rijanom, Šakirom... A sa naše estrade sa Marijom Šerifović i Cecom. One su mi najbolje.

Samo pjevanje

NIKAD SE NE BIH SKINUO GO

Da li bi se skinuo go zarad naslovne strane i velikog honorara?

- Nikada to ne bih uradio. Jednostavno, nisam takav i to mi nije potrebno. Moja moć je pjevanje, rekao je Daniel za Kurir.