Zorica Brunclik: Ana degutantno se oblačiš!
Zorica Brunclik i Ana Sević

Kritike starije koleginice

Zorica Brunclik: Ana degutantno se oblačiš!

Iako je već u poodmakloj trudnoći, Ana Sević vrijedno radi i vodi emisiju Grand parada, a na stajlingu, koji tu promoviše, zamjerila joj je starija koleginica Zorica Brunclik, prenosi Kurir.

Njoj se nije dopalo što vjerenica Darka Lazića nosi i dalje uske haljinice, pa je na snimanju "Grand šoua", kada su se srele, iskoristila priliku da joj to i kaže, a njeno oblačenje je okarakterisala kao degutantno.

Naime, Zorica je nastupala tog dana, a mlada trudnica je došla sa svojim vjerenikom, koji je promovisao novu pjesmu. U farmerkama, običnoj bijeloj majici i patikama pojavila se Ana, što je oduševilo Brunclikovu.

"E, tako treba da se oblačiš! Ipak si trudna, a lijepa djevojka, ono mi je mnogo degutantno, tako se nosi, vidiš kako ti je lijepo tako", rekla je folk pjevačica, dok se Sevićeva na to smješkala i klimala glavom.

Nakon toga, prešle su na neke vedrije teme, a mi smo iskoristili naše prisustvo na snimanju emisije, pa smo pitali buduću mamu kako komentariše zamjerku koja joj je upućena.

"Ma, taman posla da se ljutim na Zoricu. Nisam joj zamjerila ništa, to je njeno mišljenje, koje ja poštujem. Nije to bio zlonamjeran komentar, a i šalila se malo ",izjavila je voditeljka koja će se početkom jula poroditi i na svijet donijeti djevojčicu za koju ona i Darko još uvijek nisu odredili ime, jer, kako kažu, spisak je poduži, pa će se odlučiti onog trenutka kada se beba rodi.