Madona ne planira da ide u penziju(FOTO)
Madona

Još uvijek je puna ideja

Madona ne planira da ide u penziju(FOTO)

Madonna (55) nakon četiri desetljeća duge karijere i dalje je kraljica popa. Dobitnica sedam nagrada Gremi posljednjih dana užurbano radi na svom novom albumu i svaki dan je posvećen pjevanju, koreografijama i vježbanjima, prenosi Gloria.hr.

Kraljica je snimljena na izlasku iz studija u kojemu radi na svom trinaestom studijskom albumu u karijeri, pri čemu je bila obučena u sportsku opremu; duge crne helanke preko kojih je obukla široku trenerku i velike crne naočare.

Iako ju je časopis Forbes proglasio najbolje plaćenom pjevačicom u 2013., s procijenjenih 125 miliona dolara zarade od muzike, te prodaje vlastitih linija odjeće i mirisa, Madona se ne planira povući u penziju.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju ispod koje je pisalo “Grlo me boli od pjevanja, smijanja i plakanja” čime je dala naslutiti kakva je atmosfera trenutno u studiju za vrijeme stvaranja novog muzičkog projekta projekta.

Osim pjevačkih angažmana Madona ne odustaje niti od onih filmskih, iako su joj svojedobno svi to predlagali, i prihvatila se novog rediteljskog zadatka.

Njen treći filmski klip biće adaptacija debitantskog romana američke književnice Rebecce Walker Ade: A Love Story, za koji je Madonna rekla da je to fantastično putovanje koje svakako morate pročitati.