Mina Joksimović: Tata, voli te ćerka!
Mina Joksimović

Dirljiva poruka na fejsbuku

Mina Joksimović: Tata, voli te ćerka!

Mina Joksimović, ćerka popularnog kantautora, na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk napisala je dirljivu čestitku povodom njegovog rođendana.

Popularni kantautor Željko Joksimović danas je napunio 42 godine, a njegova ćerka iz prvog braka Mina je na društvenoj mreži Fejsbuk napisala emotivnu čestitku.

"Danas je rođendan mome ocu. Mom tati. Mom uzoru. Mojim genima. Tata voli te ćerka", napisala je Mina na svom Fejsbuk profilu.

Podsjetimo, Željko je nedavno dobio sina prvenca Kostu sa voditeljkom Jovanom Joksimović, pa je tako Mina dobila brata. Mina je, koja je izrasla u pravu ljepoticu, pošto je postala seka promijenila frizuru. Dužinu nije mijenjala, ali je promijenila boju kose - postala je plavuša.

Joksimovićeva ćerka je prošle godine napunila 18, a uspješan je student muzičke akademije, koju njen otac nikad nije priveo kraju. Popularni pjevač se upisao na odsjek harmonike prvo u Podgorici, pa se prebacio u Beograd, a onda u Srpsko Sarajevo, ali nigdje nije uspio da dobije diplomu.

(Kurir)