Stanija: Novak mi je najbolji frajer među sportistima!
Nole i Stanija

Zaljubila se

Stanija: Novak mi je najbolji frajer među sportistima!

Stanija Dobrojević je navijala za Novaka Đokovića i u polufinalu turnira u Monte Karlu i žao joj je što je iz tog meča izašao kao poražen, piše Blic.

"Novak mi je najbolji frajer među sportistima. Iako svi moji prijatelji kažu kako je ružan, meni je on baš lijep", kaže Stanija. Iako su je mediji povezivali sa nekim opasnim momcima, Novak joj je za oko zapao zbog lijepog vaspitanja. O teniseru i njegovim uspjesima ima samo riječi hvale, ali simpatije prema njemu ne želi da realizuje. Bar za sada.

"Znam da mi nikada nećemo biti zajedno, niti o tome razmišljam, ali sve u vezi sa njim je za divljenje. Mlad, lijep, uspješan. Mnogo je fin i lijepo vaspitan. Na pravi način predstavlja našu zemlju. On je muškarac kakvog svaka djevojka može samo da poželi", rekla je starleta.

Tokom boravka u Americi ostvarila je sebi želju i pratila Noletov meč na US Openu, čak je iskoristila priliku da ga upozna i fotografiše se sa njim.

"S obzirom na to da faktički živim u Americi, nisam željela da propustim priliku i uživo pratim meč. Novak je na terenu neprikosnoven. Navijala sam iz sveg glasa za njega", dodaje Dobrojevićeva kroz osmjeh.

Iako je nedavno izjavila da joj se često dešava da muškarci imaju problem sa djevojkama i ženama kada joj se čak i jave na ulici, nadamo se da to neće biti slučaj i sa Noletom i njegovom vjerenicom Jelenom Ristić.