Ovako je Saša Popović proslavio 60. rođendan (FOTO)
Saša Popović

Jubilej

Ovako je Saša Popović proslavio 60. rođendan (FOTO)

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović danas je napunio 60 godina, a na inicijativu njegovih dugogodišnjih prijatelja Lepe Brene i Slobodana Živojinovića, napravljeno je rođendansko slavlje za njega.

Brena nije prisustvovala slavlju zbog boravka u Americi, ali je zato uz pomoć zaposlenih i Bobe uspjela da sve organizuje. Rođendansko iznenađenje se pripremalo nedjeljama, a sam Popović uopšte nije slutio šta ga očekuje, budući da je non-stop vrijeme provodio snimajući emisije na “Grand” televiziji.

Boba je Sašu na prevaru doveo u kancelariju prostorija produkcije, gdje ga je čekalo iznenađenje, a kao izgovor naveden je bio “neodložan sastanak”.

Kada je Popović ušao, dočekali su ga zaposleni u “Grandu“, koji su za ovu priliku obukli majice “The Grandfather”, i koji su zapjevali pjesmu “Danas nam je divan dan”.

Direktor “Granda” nije ni pokušavao da sakrije suze:

- Zaista sam ostao bez teksta, ja uopšte nisam očekivao da će ovo uraditi. Ma ni u snu! Ganuli su me do suza – rekao je on.

Saša Popović je za svoj rođendan dobio veliki broj poklona, među kojima je torta sa njegovim likom, kao i kolaž sa fotografijama koji su obilježili njegov život. Naravno, tu je bio i neizbježni šampanjac.

(Telegraf)