Era Ojdanić: Orgijao sam sa misicama!
Era Ojdanić

Imao harem

Era Ojdanić: Orgijao sam sa misicama!

Era Ojdanić rekao je da su istinite priče da je često imao seks sa djevojkama koje su učestvovale na tradicionalnom izboru za mis koji se održavaju u njegovom motelu.

"Nemam razloga da krijem, uvijek se znalo da šetam najbolje ribe na estradi. Imao sam i pored misica i pravnice, a ko ne bi poželio lijepu i zgodnu djevojku koja ti šeta pred nosem. A dešavalo se da mi nekoliko njih upadne u sobu, što mi nije bio problem, jer imam energije sve da postignem. Sada i u marketu ima proizvoda "tri u jedan", ja sam bio preteča toga, jer ko zna zna, ko ne zna, nek dođe da nauči. Vjerovatno se neki Turčin popeo na neku moju čukunbabu pa ima gene koji vuku ka želji za haremom", hvali se Ojdanić.

Pjevač je otkrio da je dok je išao na turneje bilo i seks afera.

"Bilo je orgijanja ruku na srce, ne mogu da lažem. Udarale su kolege međusobno, ali Lepa Lukić, ja i Minimaks smo samo uglavnom špijunirali i sve raskrinkavali ko je s kim provodio. Pa šta ima veze, bolje da se mazimo i pazimo, nego mrzimo. Uostalom, zdravije je bilo povaliti koleginicu nego dovući nekoga sa strane. Iako smo često zbog tih turneja spavali zajedno, dijelio sam sobu sa Lepom Lukić, Verom Matović, Merimom Njegomir i Nadom Topčagić, ali ni sa jednom nisam imao seks. Bio sam zaljubljen u Snežanu Savić, ali nisam imao herca da je smuvam", rekao je pjevač.

(Kurir)