Rijaliti porodice Kardašijan pun prevara, ovo su najveće
Kardašijanovi

Gluma i montaža

Rijaliti porodice Kardašijan pun prevara, ovo su najveće

Iako se njihov rijaliti program reklamira kao objektivan uvid u svakodnevne živote mnogobrojnih članova porodice Kardašijan, mnoge od scena su zapravo unaprijed smišljene i odglumljene.

Ako počnemo od toga da je čak i spoljašnost kuće u kojoj žive lažna, onda je jasno da u ovom rijaliti programu svega ima više nego stvarnosti, piše Blic. 

1) VJERIDBA JE ZAKASNILA

Kada je, ranije ove godine, ozvaničeno da su se Kim i Kanje vjerili, cio svijet je poludio. Međutim, i u nekim scenama rijalitija "Porodica Kardašijan" može jasno da se vidi kako Kim nosi vjerenički prsten - i to prije nego što se odigrala sama vjeridba.

 

2) LAŽNA KUĆA

Ako ste mislili da je kuća u kojoj Kardašijanove uživaju stvarno njihova, prevarili ste se. Naime, eksterijer te kuće se snima naknadno, kako se u seriji ne bi vidjelo kako zaista izgleda rezidencija Kardašijanovih. Kim je izjavila da to rade iz bezbjednosnih razloga.

 

3) VJERIDBA, DRUGI POKUŠAJ

Producent ove serije je priznao da je vjeridba Kim i njenog prvog muža košarkaša Krisa Hamfriza morala da bude snimljena dva puta, jer diva nije bila zadovoljna kako je ispala na prvobitnim snimcima. Takođe, izvori tvrde da je Kim unapred znala kada i kako će je Kris zaprositi, pa je samo glumila iznenađenost. Navodno je čak insistirala da se to desi u toku dana, kako bi osvjetljenje bilo što bolje.

4) KIM ČESTO GLUMI

Starleta je priznala da su neki aspekti njenog života skriveni ili malo primireni pred kamerama.

- Trudnoća je za mene bila mnogo teža nego što su ljudi to vidjeli u šouu ili u magazinima - izjavila je ona nedavno.

 

5) SVAKO MOŽE DA BUDE MONTAŽER

Svaka od njih može da pogleda snimak, i da odluči da li nešto želi da isječe ili ne. Kim je to prva priznala, rekavši da su im od početka dozvoljavali da sređuju svaki snimak. To je potvrdila i mama Kris, kada je rekla da su joj više puta nudili da pregleda snimljeni materijal i da ga po želji prepravi.

 

6) PONOVO SU POŽURILI

Fanovi su bili šokirani i bjesni kada su na Tviter procurile fotografije sa snimanja emisije, na kojima se vidi da Kim i Kanje već snimaju specijal za dan svadbe - 98 dana prije same cerominije!

 

7) PRAVI HUMANITARAC

Iako je Kim bila jako razočarana negativnog kritikom nakon što je otkriveno da je svega 10 procenata njene dobrotvorne aukcije na eBay-u otišlo zapravo u dobrotvorne svrhe ( a ostatak u njen džep), ona to nije poricala.

 

8) ISTORIJU PIŠU POBJEDNICI

Udovica Roberta Kardašijana, Elen Person-Kardašijan, tvrdila je na sudu da je ponašanje prema njoj u programu "sramotno ponovno pisanje istorije od strane sestara Kardašijan, a pod rukovodstvom Kris Džener" i insistirala je na tome da je " cijela saga osmišljena od strane Kardašijanovih iza kamera i onda napisana, epizoda po epizoda".