Džordž Kluni zaprosio advokaticu Amal Alamudin
Ilustracija

Zakleti neženja pred oltarom

Džordž Kluni zaprosio advokaticu Amal Alamudin

I to se dogodilo! Glumac Džordž Kluni (52), jedan od najpoželjnijih holivudskih zavodnika i zakleti neženja, poklekao je - zaprosio je britansku advokaticu Amal Alamudin (36), sa kojom je u vezi od početka ove godine, piše Alo.

Kako prenosi magazin „Pipl“, par ne krije da se vjerio, a Amal se prijateljima već pohvalila vjereničkim prstenom. Izabranica Klunijevog srca se bavi ljudskim pravima, a specijalizovala je međunarodno pravo.

Diplomirala je u Njujorku i studirala je na Oksfordu. Tečno govori francuski i arapski. Sarađuje sa UN i radi kao savjetnica Kofija Anana, specijalnog izaslanika za Siriju. Trenutno je u pravnom timu Džulijana Asanža, osnivača Vikiliksa, koji se nalazi u egzilu u ambasadi Ekvadora u Londonu.

Amal Alamudin | Foto: Profimedia

Ukoliko se par vjenča, Kluniju će to biti drugi brak. On je od 1989. do 1993. bio u braku sa Talijom Balsam (55).

„Nisam bio pošten prema Taliji. Nisam joj da poštenu šansu“, rekao je Kluni u jednom ranijem intervjuu, kada je dodao i da vjeruje kako se nikada više neće ženiti.

Ipak, i u Klunijevom slučaju se izgleda obistinila ona čuvena izreka „Nikad ne reci nikad!“

Elizabeta Kanalis

Stejsi Kibler

Klunijeve bivše!

Poslije braka sa Talijom, Kluni je „živio punim plućima“ i često je mijenjao djevojke. Između ostalih, bio je sa glumicama Keli Preston i Rene Zelveger, manekenkama Lisom Snovdon, Rijaliti zvijezdom Sarom Larson. U junu 2009. Kluni je počeo vezu sa italijanskom glumicom i manekenkom Elizabetom Kanalis. Raskinuli su u junu 2011. Već u junu iste godine, Kluni je ušao u vezu sa Stejsi Kibler, bivšom profesionalnom rvačicom. Raskinuli su u julu 2013.