Turistkinja mislila da je Ričard Gir beskućnik i ponudila mu hranu(FOTO)
Ričar Gir u novom filmu Time out of Mind

Snimao scenu iz filma

Turistkinja mislila da je Ričard Gir beskućnik i ponudila mu hranu(FOTO)

Karine Valnais Gombeau, 42-godišnja Parižanka koja je boravila u Njujorku, ponudila je ostatke obroka čovjeku kojeg je vidjela kako kopa po kantama za smeće, ali nije prepoznala slavnog glumca Ričarda Gira.

Francuska turistkinja nalazila se u blizini željezničke stanice Grand Central na Menhetnu kada je ugledala muškarca, s kapom navučenom na glavu, kako kopa po kantama za smeće, objavio je u nedjelju New York Post. Upravo je izlazila iz picerije sa svojim suprugom i 15-godišnjim sinom pa mu je ponudila ostatak njihove velike pice, javlja Index.hr.

Richard Gere (64) ju je, ne trepnuvši, pitao šta ima u kesi koju mu pruža.

"Pokušala sam mu reći na engleskom, no izgovorila sam napola na francuskom. Kazala sam mu 'Žao mi je, ali pica je hladna'", kazala je novinaru. "Odgovorio mi je 'Mnogo hvala, Bog vas blagoslovio'".

Mlada žena otišla je, a da nije shvatila kome je dala picu niti da je Gir u tom trenutku snimao jednu scenu iz filma Time out of Mind.

To je saznala tek dva dana poslije, kada je list objavio njenu fotografiju.

"Čudesno je i nevjerovatno da se nešto takvo može dogoditi", kazala je. "Mislim da je jako zgodan za svoje godine", dodala je.

(Radiosarajevo.ba)