Evo šta su poznate zvijezde nekad radile(VIDEO)
Tom Kruz

Radili obične poslove

Evo šta su poznate zvijezde nekad radile(VIDEO)

Daleko od svjetla pozornice, glamura i crvenih tepiha, svjetske zvijezde su radile sasvim obične, dosadne i neke manje dosadne poslove.

Tom Kruz

Pa jeste li znali da je Tom Kruz htio da bude svještenik? Davno prije 'Top Gana', 'Nemoguće misije' i sajentologije, Kruz se prijavio u manastir. Još prije toga, raznosio je novine u Kentakiju.

Madona

 

Ko zna šta je sve Madona radila prije nego je postala zvijezda, osim golog poziranja za slike i mogućeg manekenstva. Madona kaže da je prodavala krofne u jednom lancu trgovina.

Džoni Dep

 

Dep je nekad radio u telefonskoj prodaji - prodavao je hemijske olovke.

Silvester Stalone

 

Prije Rokija, Silvester Stalone se oprobao u filmu za odrasle: "Itallian Stallion" donio mu je platu od čak 200 dolara. Radio je i u zoološkom vrtu kao čistač kaveza lavova. Stalone je u jednom trenutku bio toliko siromašan da je bio primoran da proda sopstvenog psa. Radio je još kao izbacivač u bioskopu, pa u prodavnici suhomesnatih proizvoda.

Robin Vilijams

Robin Vilijams sjajan je stand-up komičar i glumac, a nekada je radio kao ulični pantomimičar. Radio je još i kao prodavac sladoleda.

Eva Mendez

 

Latino zavodnica Eva Mendez prodavala je hot dog u šoping centru Galleria Glendale u Kaliforniji.

Andrea Bočeli

 

Da li ste znali da je Andrea Bočeli zapravo advokat! Slijepi pjevač oduvijek je volio muziku, ali prije slave, jedina karijera koju je imao bila je advokatska. Sa 30 godina Bočeli je radio kao advokat po danu, a noću je pjevao u jednom piano baru u Pizi. Muzički uspjesi krenuli su četiri godine kasnije, 1992.

Vupi Goldberg

 

Da li ste znali da je Vupi radila kao zidar i službenica u banci!Komičarka je poznata i kao šankerka Guinan na Enterprajzu u Zvjezdanim stazama: sljedećoj generaciji

Deni DeVito

Deni DeVito je postao poznat zbog humoristične serije 'Taxi' krajem sedamdesetih. Prije toga, radio je nešto što se danas povezuje sa njegovim rodnim Nju Džersijem: bio je frizer.