JK i dalje nosi vjerenički prsten Bojana Karića (FOTO)
Jelena Karleuša

Ponovo šokira javnost

JK i dalje nosi vjerenički prsten Bojana Karića (FOTO)

Pop pjevačica Jelena Karleuša ponovo je šokirala javnost, pa je tako prije nekoliko dana na svom Tviter profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi da na ruci nosi vjerenički prsten „Šopar“, koji joj je davne 2004. godine poklonio prvi suprug Bojan Karić, piše Alo.

Kako za „Alo!“ otkriva izvor blizak nekadašnjem paru, mala od skandala na istoj slici nosi i skupocjeni sat marke „Džejkob&Co“ vrijedan 20.000 eura koji je takođe dobila od bivšeg muža.

- Kada se razvela 2005. godine od nasljednika tada najbogatije srpske porodice, JK po svemu sudeći nije željela da proda tako vrijedan nakit koji ju je podsjećao na bolnu prošlost i nekadašnju ljubav, a budući da ne robuje tabuima, rado ga ponese i danas, iako je srećno udata za fudbalera Duška Tošića, sa kojim ima ćerke Atinu i Niku. Ipak, svi su ostali u čudu što pored sata koji je tada Bojan kupio, ona nosi i vjerenički prsten koji je iz kolekcije „Love“ i vrijedi 35.000 eura - navodi sagovornik novina, i dodaje.

Prije nekoliko dana na Tviteru se pohvalila nakitom

- Jelena je tada željela da je Karić vjeri baš takvim prstenom, jer ga je nosila i Viktorija Bekam, koja godinama važi za modnu ikonu. Međutim, poslije skandaloznog razvoda početkom 2005. godine, Jelena je na insistiranje Bojana zadržala sav nakit i garderobu koju je dobila tokom njihovog zabavljanja i bračnog života, a među njima su i ovaj dijamantski prsten i sat - kaže izvor.

Sa skupocjenim satom često se pojavljivala u medijima

Inače, sat koji JK i danas nosi ima nekoliko boja narukvica, od žute do crvene, koje ona mijenja u skladu sa stajlingom. U to vrijeme ovu poznatu marku nosili su isključivo milioneri.