Koje sve ljepotice je zaveo Marko Jarić?
Marko Jarić

Šarmer

Koje sve ljepotice je zaveo Marko Jarić?

Brazilska manekenka nije jedina ljepotica zbog koje mu mnogi muškarci zavide.

Prema navodima stranih medija, Marko Jarić i Adrijana Lima razvode se zbog nevjerstva, a s obzirom na to se košarkaš prije braka zabavljao sa mnogim slavnim ljepoticama, njegovi prijatelji kažu da to i nije neobično, prenosi Alo.

Jarić je oduvijek slab na manekenke, što dokazuje i njegova veza sa Adrijanom Čortan, koja se u to vrijeme bavila modelingom, ali je njihova romansa bila kratkog vijeka.

- Neću da komentarišem te stvari - kratko je rekla Adrijana kada smo je pozvali za komentar.

Ubrzo nakon toga našao je novu djevojku - Sandru Meljničenko (tada Nikolić), članicu grupe “Models”. Zabavljali su se skoro godinu dana, poslije čega je Marko započeo vezu sa, gle čuda, još jednom manekenkom - Nevenom Milićević.

Adrijana Lima: Ostavila princa zbog Marka

Tokom Evropskog prvenstva u košarci 2005. bio je u centru pažnje jer je skoro svakodnevno viđan u noćnim klubovima, a tada je navodno zaveo voditeljku Olju Crnogorac, koja je u to vrijeme radila kao manekenka.

Jedan od njegovih najvećih ljubavnih uspjeha bila je veza sa Italijankom Elizabetom Kanalis, koja je godinama kasnije svjetskoj javnosti postala poznata kao vjerenica Džordža Klunija.

Nakon manekenki, Marko je krenuo u osvajanje glumica, te je kratko bio i sa zvijezdom serije “Čuvari plaže” Đinom Li Nolin. Najdužu vezu imao je sa ruskom manekenkom Elenom Rogožinom, s kojom je zajedno živio na Beverli Hilsu.

Sandra i Andrej Meljničenko

Raskinuli su poslije njegovog prelaska u Minesotu, nakon čega su mediji Jarića dovodili u vezu sa hrvatskom manekenkom Ninom Morić i srpskom pjevačicom Anom Nikolić.

- Nemamo komentar - rekli su iz Aninog PR tima kada smo ih pitali po čemu Ana pamti vezu sa Markom.

Jarić se konačno „smirio“ 2006, kada je upoznao brazilsku manekenku Adrijanu Limu, s kojom se oženio tri godine kasnije i s kojom je dobio ćerke Valentinu i Sijenu.

Posle pet godina braka njih dvoje su odlučili da se rastanu, ne želeći da otkriju razloge razvoda.

Lima ostavila princa zbog Marka

Lima nije imala mnogo momaka i ne krije da je bila djevica prije braka. Sa Lenijem Kravicom zabavljala se dvije godine, čak su se vjerili. Poslije raskida njegovo mjesto je zauzeo princ od Lihtenštajna, s kojim je provela tri godine, a bila je i u vezi sa igračem bejzbola Derekom Džeterom.