Romana Panić
Romana Panić

Pjevačica u provodu sa novim dečkom

Romana Panić "upecala" 10 godina mlađeg muškarca(FOTO)

Nakon što je prije četiri godine okončala vezu sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom, Romana Panić (39) nije otkrivala svoje partnere javnosti sve do srijede uveče, kada je izašla u provod držeći za ruku fudbalera Zorana Šupića (29). Naime, kako „Alo!“ saznaje, pjevačica je deset dana u ljubavnoj vezi sa sportistom koji je znatno mlađi od nje, ali to njima ne predstavlja problem.

- Romana otkada je raskinula sa Fotosom nije imala sreće u ljubavi i sama je, kako bih rekao, „digla ruke“ od muškaraca. Pažnju joj je privukao fudbaler Zoran Šupić, koji joj se udvarao baš dugo, piše Alo. Njih je upoznao zajednički prijatelj i Zoran se baš trudio oko nje.

Nekih deset dana su zajedno, uživaju i ona je jako srećna poslije dužeg perioda. Pored njega se osjeća posebno, stalno se šali da ima leptiriće koje ne može da kontroliše. Šupić je od nje mlađi deset godina, ali se ta razlika ne primjećuje. On ne želi da se eksponira javno i Romana to poštuje - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pjevačici, dok ih je fotoreporter uslikao kako držeći za ruke ulaze na popularni splav „River“, gdje ih je to jutra zabavljala Ana Nikolić.

- U srijedu uveče su izašli sa društvom u provod i svako ko ih je vidio, nije mogao da ne primijeti koliko on vodi računa o njoj. Sve vrijeme su bili nasmijani, malo-malo, pa se poljube, a Zoran joj je čak poklonio i ružu, što je njoj baš značilo - priča izvor blizak pjevačici.

Redakcija Alo portala je pozvala pjevačicu koja je potvrdila da je u ljubavnoj vezi sa znatno mlađim fudbalerom.

- Istina je da smo Zoran i ja nekih deset dana zajedno. Jesam zaljubljena i prija mi njegova pažnja, ali ne bih mnogo o toj temi za sada pričala - bila je kratka bivša farmerka.

Zoran tejšio Natašu Kovačević!

Novi Romanin dečko u žiži javnosti našao se kada je u septembru prošle godine bio velika podrška srpskoj košarkašici Nataši Kovačević, koja je u teškoj saobraćajnoj nesreći ostala bez jedne noge. Budući da su u to vrijeme oboje igrali u Mađarskoj, gdje se i desila nesreća, spojila ih je tragedija, ali su poslije nje postali jako dobri prijatelji.

- Natašu prije nesreće nisam poznavao, ali takvi smo mi Srbi. Posebno u inostranstvu pomažemo i saosjećamo jedni sa drugima. Vremenom smo postali bliski, toliko da me je zamolila da budem pored nje kada je prvi put poslije amputacije noge ustala iz kreveta - rekao je tada Šupić mađarskim medijima.