Marko Mišković tetovirao Eminu Jahović na nozi!
Emina i Marko Mišković

Još nosi uspomenu na staru ljubav

Marko Mišković tetovirao Eminu Jahović na nozi!

Iako je prošlo sedam godina od kada su Marko Mišković i Emina Jahović okončali svoju ljubavnu vezu, nasljednik “Delta” imperije kada god pogleda u svoju nogu prisjeti se svoje bivše ljubavi. Kako “Alo!” eksluzivno saznaje, Mišković junior još uvijek ima istetovirano Eminino ime na herbejskom jeziku, te samo znalci ovih simbola prepoznaju tačno značenje ovog crteža, piše Alo.

- Ljubav između Marka i Emine bila je velika, toliko su se voljeli da niko nije mogao da stane između njih dvoje. Koliko je Marko bio zaljubljen u pjevačicu pokazuje i činjenica da je istetovirao njeno ime na nozi. Za ovu tajnu mlađeg Miškovića znaju samo njegovi najbolji prijatelji, a nekada je naravno i Jahovićeva znala za to. Lukavo je on to uradio da niko ne može da provali “urezanu ljubav”, jer je tetovaža urađena na herbejskom jeziku i izgleda kao crtež. Koliko sam upućen Marko nije skinuo tu tetovažu u međuvremenu i još uvijek je nosi - izjavio je za “Alo!” izvor blizak Miškoviću i dodao da ne zna kako je njegova supruga Jovana Nikolić reagovala da ovu tetovažu.

Jovana Nikolić | Foto: Zoran Ilić

- Jovana sigurno zna da Marko ima tetovažu na nozi, ali ne znam da li zna tačno značenje crteža. Ako joj je i rekao, vjerujem da se nije puno obazirala na to čim je nastavila ljubavnu vezu sa njim, a danas imaju i dijete - kaže izvor blizak Miškoviću.

Inače, izvor tvrdi da Marko ima namjeru da skine uspomenu na bivšu dragu, a kada će to biti još uvijek niko ne zna.

Redakcija portala Alo je pozvala Eminu Jahović da potvrdi da je njen bivši partner istetovirao njeno ime, ali se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon, dok Marko Mišković nije bio dostupan za komentar.

Ni riječi o ljubavnoj vezi!

Prije sedam godina, kada se spekulisalo o ljubavnoj vezi Emine i Marka, kao i o njihovom raskidu, pjevačica ni u jednom trenutku nije potvrdila medijske natpise.

- Nikada nisam potvrdila da sam bila sa Markom, pa ni sada neću pričati o našem odnosu. Trenutno nemam dečka, jer sam zaokupljena pripremom pjesama za novi album - izjavila je tada Jahovićeva.