Evo zašto je Solanž napala Džej Zija
Bijonse i Džej Zi

Otkriveno

Evo zašto je Solanž napala Džej Zija

Kada se prije samo dva dana u javnosti pojavio snimak na kom se vidi kako Solanž fizički napada Džej Zija u liftu dok Bijonse nepomično stoji, sve o čemu se nagađalo jeste razlog svađe. Sada je i otkriven...

Naime, Džej Zi se još na početku zabave u Standard hotelu zamjerio Solanž koja je pozvala prijatelje da uđu na njegovo ime, što on više nije htio da toleriše, te rekao obezbjeđenju da ih ne pušta.

Njeni prijatelji nisu željeli da odu, pa je obezbjeđenje prijavilo da postoji problem. Džej Zi je tada rekao Solanž da više ne koristi njegovo ime i ne zove razne ljude na tako ekskluzivne zabave.

Ljuta i uvrijeđena Solanž zahtijevala je da krenu kući, da bi Džej Zi rekao da on sam nastavlja na Rijaninu žurku što je bio okidač za mlađu sestru poznate pjevačice.

Navodno, čim su ušli u lift Solanž ga je upitala "Zašto ne možeš da ideš pravo kući", a onda se okrenula ka Bijonse i rekla "Zašto tvoj muž sada mora da ide u klub?". Na to joj je Džej Zi odgovorio "Ti mi nešto reci..." nakon čega je počela da ga napada, što smo mogli da vidimo na snimku.

Paparaci su kasnije uslikali Bijonse i Solanž koje su jednim kolima krenule kući, dok je Džej Zi nastavio na žurku svoje prijateljice Rijane.

Inače, šuška se da je Solanž već mjesecima ljuta na Džej Zija koji joj stalno obećava pomoć u karijeri, ali kad god ga upita šta ima novo s tim on joj kaže da nije imao vremena. Mlada pjevačica sprema svoj treći album, a pomoć u porodici ne dobija. Kako upućeni izvori kažu, ponekada je ljubomorna na stariju sestru i uspjeh koji je ona postigla.

(Super žena)